Koronan runtelemana keväänä 2020 oli jakso, jolloin työhuoneelle ei päässyt. Ansiotyöstä tuli pakkolomautus laittaen suunnitelmat umpisolmuun, mutta jotain oli keksittävä. Työskentelin kotona, tekeminen meni poikkeuksellisen karsituksi. Aloitin sarjan pienoisteoksia, jotka nimesin mesenaattimaalauksiksi. Maalausten ajatuksena on olla yksi tukipilari taiteellisen työn jatkumiseksi. Tällä hetkellä valmistelen isoa yksityisnäyttelyä Helsinkiin Galleria Pirkko-Liisa Topeliukseen (toukokuu kesäkuu 2021), sekä yhteisnäyttelyä Heidi Anniina Mattilan kanssa Vaasaan Makers’ Galleryyn (huhtikuu 2021).

Maalausten tekniset tiedot: 12 x 12 cm, akryyli kankaalle, joka on liimattu kapalevylle tai pahville, päällä akryylilakka, takana ripustuslenkki. Kääntöpuolella singneeraus ja maalauksen numero (esim. mesenaattimaalaus 021). Soveltuu hyvin vaikkapa tilakehykseen laitettavaksi.

Hinta: 32€ kpl (sis. postituksen Suomeen)

Jos haluat maalauksen, laita sähköpostilla mieluisan työn numero (esim. 021) ja tiedot postittamista varten. Lähetän sinulle maksuohjeet ja postitan maalauksen kirjepostina, kun maksu näkyy tilillä.

e-mail: aaronhermunen(at)gmail.com

Työ menee nopeimmalle. Teosnumero on kuvan alla. Numeron yliviivaus 020 tarkoittaa, että mesenaatti kyseiselle työlle on löytynyt. Voit myös varata työn, jos esimerkiksi mietit vielä toisen ostamista samaan lähetykseen. Uusia maalauksia tulee pikkuhiljaa.

Häntä pystyyn ja pysytään terveinä!

4.4.2021 Maalasin muutamia isompia mesenaattimaalauksia. Maalausten tekniset tiedot: 21 x 21 cm, akryyli kankaalle, joka on liimattu kevytlevylle, päällä akryylilakka, takana ripustuslenkki. Kääntöpuolella singneeraus ja maalauksen numero (esim. mesenaattimaalaus S301) hinta 69€ kpl (sis. postituksen Suomeen).

Mesenaattimaalaus-kamppanja on tällä erää päättynyt. Kiitos kaikille!

MESENAATTIMAALAUS: TALVI 2020-2021

(ei saatavilla)

Kiitos kaikille mesenaateille!

Ohessa otanta syksyn ja talven maalauksista.