1 kesäkuun, 2021 Uncategorized 0

Emerald Green


21 toukokuun, 2021 Uncategorized 0

Taide tahtoo teille! – Kolme taidelainaamoa yhdessä.

28.4.2021 – 23.5.2021

Espoon, Helsingin ja Vantaan taidelainaamojen yhteisponnistuksena Galleria Aarnin tiloihin Kauppakeskus Selloon on pystytetty suuri pop-up-taidelainaamo. Tapahtuma tuo pääkaupunkiseudun kuvataiteilijat ja ostoskeskuksen kävijät yhteen.

Pääkaupunkiseudun vilkkaat taidelainaamot ovat jo pitkään suunnitelleet voimiensa yhdistämistä yhteisen tapahtuman merkeissä. Tavoitteena on esitellä kattava näkymä pääkaupunkiseudulla työskentelevien kuvataiteilijoiden teoksiin ja samalla tarjota kaikille taiteenystäville houkutteleva mahdollisuus hankkia aitoa, oman maun mukaista taidetta, taidelainauksen joustavin ehdoin. Kolmen taidelainaamon näyttelyyn saadaan esille teoksia yli kahdelta sadalta taiteilijalta. Esillä on mm. grafiikkaa, maalauksia, valokuvataidetta ja veistoksia.

Näyttely toimii ”take-away” -periaatteella ja kaikki teokset ovat vuokrattavissa ja ostettavissa taidelainaamojen ehdoin.

ti-pe 11-19, la-su 12-16

Galleria Aarni

Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo

Aaron Hermunen / Tuhka / 2020 / akryyli kankaalle / 50 x 50 cm / 1150€ tai 40 € / kk ( 29 kk )

Oheinen työni mukana näyttelyssä. Kannattaa tutustua taidelainaamoiden toimintaan, ovat huikeita aarreaittoja!


21 huhtikuun, 2021 Uncategorized 0

Makers’ Gallery

Yhteisnäyttely Heidi Anniina Mattilan kanssa saattiin ripustettua ja avattua, vaikkakin avajaiset jäivät sattuneista syistä pitämättä. Kiitokset Taikelle ja Mesenaateille työskentelyn mahdollistamisesta! Taiteilijatapaamisessa oli mukavia kohtaamisia ja näyttely on herättänyt kiinnostusta. Vaasasta jäi ihan hyvä mieli muutenkin; täytyy päästä joskus kesällä käymään.

Hermunen & Mattila: Poispesty 1 / 2021 / akryyli kankaalle / 40 x 40 cm